Onigirazu
Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Onigirazu. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Onigirazu is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Onigirazu is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Onigirazu, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Onigirazu delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Onigirazu using 18 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.
Keiji mi amigo y compañero de trabajo es de origen Japonés, siempre hablamos de comida y experiencias en la cocina y cuando me contó de ésta receta, decidí probar! se trata de un onigiri (que es una bola de arroz prensada) pero que se hace en forma de sándwich envuelto con alga (nori)! Pueden creerlo? Esto está de moda en Japón así que veamos que tal! Se inventó en el cómic famoso "Cooking Papa" pero se volvió muy famoso desde el 2015 que Cookpad Japón lo puso en su plataforma. Date gusto y crea tus propios rellenos!!!😋
Ingredients and spices that need to be Take to make Onigirazu:
- 1 hoja alga nori (tostada) por cada sándwich
- 80 gr arroz blanco cocido japonés (o el que tengas) por cada sándwich
- al gusto sal
- c/s papael film o plastipack
- Para el relleno tipo sándwich de jamón:
- 1 rebanada jamón por cada sándwich
- 1 rebanada queso por cada sándwich
- 1 hoja lechuga por cada sándwich
- 1 cda. mayonesa japonesa (o la que tengas)
- 1/2 cdita. wasabi (o picante que quieras)
- Para el relleno de atún:
- 1 lata atún
- 2 cdas. mayonesa japonesa (o de la que tengas)
- 1 pepino
- Para el relleno de verduras:
- 1 cdita queso philadelphia por cada sándwich
- 1 pepino en rebanadas delgadas
- 1 hoja lechuga por cada sándwich
Steps to make to make Onigirazu
- Prepara el arroz según las instrucciones del empaque (sólo agua y arroz, sin nada más) y reserva.
- Extiende un cuadro grande que sobrepase el tamaño de tu hoja de alga (nori), coloca el alga y encima la mitad del arroz indicado para cada sándwich, extiéndelo pero sólo en el centro cuida que el arroz deje un margen de 5 o 6 centímentros de alga en los bordes... y pon un poco de sal al arroz.
- Para tu primer relleno: embarra un poco de mayonesa sobre el arroz, encima el jamón, queso, lechuga y un poquito de wasabi o picante de tu elección.
- Para tu relleno de atún: mezcla en un bowl el atún, mayonesa y revuelve. Unta ésta mezcla sobre la capa de arroz y coloca el pepino picadito muy finamente.
- Para tu relleno de verduras: unta sobre la capa de arroz el queso philadelphia, acomoda la lechuga y pepino en rebanadas.
- Una vez pusiste sobre el arroz el relleno de tu elección pones encima (para cerrar el sándwich) la otra mitad del arroz indicado para cada sándwich.
- Ahora cierra el sándwich halando las esquinas de tu alga hacia el centro como si fuera un sobre. Todo debe quedar cubierto por el alga.
- Enseguida cierra el papel film con firmeza para que se contenga la forma del sándwich. Espera unos 3 o 5 min. para que se comprima un poco y se mantenga estable.
- Ahora corta por la mitad tu sándwich formando 2 triángulos para que se vea el relleno y quita el papel film.... Listo... una receta muy práctica, novedosa e internacional... sorpréndeme con tus rellenos y envíame la fotorespuesta contándome de qué los hiciste!
As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward modifications to attain this goal. Simply put, begin making your dishes on time. When it comes to standard food preparation skills for newbies you don't require to learn them but only if you understand some simple food preparation methods.
This isn't a complete guide to fast and very easy lunch recipes but its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Onigirazu. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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