🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷

🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷 is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They're fine and they look wonderful. 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷 is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷 is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷 estimated approx 3d 1h.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷 using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Cuando la familia se reúne para hacer 100kg de Kimchi para tood el año es un momento único y especial.
Trabajo duro, el calor de la familia, una buena comida.... Hace que este plato sepa mucho más sabroso y especial.

Ingredients and spices that need to be Take to make 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷:

  1. 1 Col China
  2. 1 Jengibre
  3. 2 cda Azúcar
  4. 2 litros Agua
  5. 3 cda Pasta de Soja
  6. 250 mg Sal Marina gruesa
  7. 4 cda Salsa de Pescado
  8. 1 cda Pimiento en Polvo o Gochugaru
  9. 1 cda Semillas de Sésamo en Grano
  10. 4 dientes Ajo
  11. 100 g Harina de Arroz

Instructions to make to make 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷

  1. Lo primero que tenemos que hacer para preparar este kimchi coreano es separar las hojas del tallo de la col china, cortarlas en trozos y cortar el tallo también en trozo grandes.

    El kimchi de col china también se puede hacer rallándola en trozos finos como si fuera una zanahoria, o dejando la col entera, todo depende de nuestros gustos.
  2. Seguidamente, en un recipiente grande añadimos el agua y la Sal Marina Gruesa, lo mezclamos bien para que se disuelva la sal y así obtener una salmuera. Ahora metemos la col china cortada y la dejamos en esta salmuera durante unas 12 horas aproximadamente.
  3. Por otro lado, preparamos la salsa coreana picante. Para ello, pelamos el trozo de jengibre y lo metemos en un mortero junto con los ajos también pelados, y lo machacamos todo junto hasta obtener una pasta de ajo y jengibre.
  4. A continuación, mezclamos la Harina de Arroz con el Chile en Polvo o Pimentón en Polvo Picante, agregamos un pelín de agua fría y removemos bien hasta conseguir una especie de escabeche para el kimchi coreano. Entonces agregamos la pasta de ajos y jengibre, la pasta de soja, la Salsa Pescado, las semillas de sésamo y el azúcar, y mezclamos todo bien de nuevo. Guardamos este adobo en la nevera.
  5. Una vez ha reposado todas las horas correspondientes la col china en la salmuera, la escurrimos bien y la metemos en la preparación anterior, removiendo y dejando que se empape bien. Entonces vertemos todo el kimchi coreano en un recipiente, frasco o bote con tapa hermético o un tupper, y dejamos que fermente en la nevera mínimo unos 8 días para que tenga ese sabor ácido, salado y picante característico, aunque también puedes comértelo unos días antes pero aún no tendrá ese sabor tan notable.
  6. Una vez tengas el kimchi coreano fermentado a tu gusto, puedes guardarlo en la nevera durante meses ya que aguantará perfectamente, y usarlo cuando más te convenga.
  7. En Corea el kimchi tradicionalmente se utilizaba para acompañar platos de carne, pescado o arroces como el arroz frito con kimchi o bokkeumbab, etc... ya que combina con multitud de sabores y preparaciones, pero actualmente puede ser considerado como un entrante o plato principal en sí mismo; incluso en la actualidad se hacen pizzas

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or even more components or is a bit more or less hot, you can make simple changes to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not need to discover them yet only if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and also simple lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Easiest Way to Make Homemade 🇰🇷KIMCHI - Tradición y familia🇰🇷. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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