Fajitas de Jamón, Queso y Tomate

Fajitas de Jamón, Queso y Tomate

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Fajitas de Jamón, Queso y Tomate. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Fajitas de Jamón, Queso y Tomate is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They're fine and they look fantastic. Fajitas de Jamón, Queso y Tomate is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Fajitas de Jamón, Queso y Tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fajitas de Jamón, Queso y Tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Fajitas de Jamón, Queso y Tomate is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Fajitas de Jamón, Queso y Tomate estimated approx 10 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Fajitas de Jamón, Queso y Tomate using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

En México, una tortilla de harina o tortilla de trigo es un pan aplanado de harina de trigo, sin levadura, la tortilla de maíz estaba presente antes de la llegada de los europeos a América, y fue llamada tortilla debido a su forma, semejante a otras tortas de harina que se hacían en España y de la tortilla de papa de la forma no tiene nada que ver con el huevo como ingrediente, original del norte de México, en Sinaloa son de un diámetro mucho más grande, en Baja California se usa manteca y sal para la masa que le da un sabor especial.Las fajitas de jamón y queso son una de las recetas más fáciles y rápidas para preparar. Son perfectas para las cenas, meriendas, comidas o incluso hacerlas rodajas para presentarlas como entrantes, una combinación de sabores la clásica con un queso perfectamente fundido, se pueden preparar de múltiples maneras, ya sea en la sartén, al microondas o en el horno o sandwichera eléctrica y de varios sabores con pollo, carne, cebolla, panceta, salchichas, verduras, porotos, huevo, guacamole, salmón con las tortillas se pueden preparar unos buenos tacos, quesadillas, wraps, canastitas, burritos con el relleno a gusto.Esta vez use la técnica del triángulo para que queden bien doraditos y crujientes .

Ingredients and spices that need to be Get to make Fajitas de Jamón, Queso y Tomate:

  1. 4 fajitas o tortillas de trigo
  2. 100 gramos jamón
  3. 100 gramos queso muzarella o de su preferencia
  4. 2 hojas lechuga
  5. 1 tomate
  6. c/n sal
  7. c/n salsa ranch, burger, cheddar, salsa golf.queso crema (opcional)

Instructions to make to make Fajitas de Jamón, Queso y Tomate

  1. Lo primero que vamos a hacer es marcar con un cuchillo la tortilla del medio para abajo se ve en la foto 4
  2. Imaginariamente vamos a dividir en cuatro partes donde vamos a colocar cada 1 de los ingredientes en uno va el queso, en el segundo el jamón, en el tercero yo lo unte con salsa ranch y arriba la rodaja de tomate y por último la hoja de lechuga (acá salar si gustan el tomate y lechuga)
  3. Una vez que tengamos el relleno listo empezamos a doblar comenzando del lado del queso donde marcamos doblamos por encima del jamón y del jamón devuelta doblar con cuidado que no se rompan encima del tomate
  4. Y por último sobre la lechuga (acá va otra explicación para la técnica del triángulo comenzar por el cuarto inferior izquierdo, luego hacia arriba y luego hacia la derecha (siguiendo las agujas del reloj), de manera que los cuartos de tortilla queden empalmados y formen un triángulo) va a quedar como un triángulo, calentar una sartén anti adherente colocar las fajitas y dorar a gusto son aproximadamente 3 minutos de cada lado para que se funda el queso.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or even more components or is a little basically hot, you can make simple adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for basic food preparation skills for novices you don't require to discover them but only if you master some simple cooking methods.

This isn't a total overview to quick and simple lunch dishes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Quick Fajitas de Jamón, Queso y Tomate. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Crema de bellotas

Cazuela de frijoles con coditos de cerdo

Arroz chaufa