Huevos escoceses —Scotch eggs—
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Huevos escoceses —Scotch eggs—. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Huevos escoceses —Scotch eggs— is one of the most popular of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Huevos escoceses —Scotch eggs— is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Huevos escoceses —Scotch eggs—, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Huevos escoceses —Scotch eggs— delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Huevos escoceses —Scotch eggs— is 6 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Huevos escoceses —Scotch eggs— estimated approx ~40 minutos.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Huevos escoceses —Scotch eggs— using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Aunque les llamamos escoceses, en verdad estos huevos son un plato típico inglés, sin nada en común con la región que lleva su nombre. Por lo que he leído, los inventores de este plato fueron los dueños de Fortnum & Mason: emblemática tienda londinense de comida gourmet, que abrió sus puertas en 1707 — aunque he leído distintas opciones, y cada una es más disparatada que la anterior—.
Mi madre y yo los descubrimos en nuestra última escapada a Londres, hace —dentro de poco —una década 🤦🏻♀️.....Los compramos en el súper 🛒, ya empaquetados y los tomamos sobre el green que hay cerquita de la Torre de Londres, disfrutando del sol☀️, de nuestras continuas risas 😁🤣 y de nuestros días libres.
Por fin, aprendimos a hacer esta receta en el taller de #CookpadHomeAcademy de la mano de @Alfonso_López, y resultaron mil veces mejor de lo que recordábamos.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Huevos escoceses —Scotch eggs—:
- 6 Huevos grandes de corral
- 350 g Salchichas frescas
- 2 Cucharaditas colmadas Mostaza antigua
- 1 Cucharadita Salsa Worcestershire
- 1 Cucharadita Orégano
- 1 Cucharadita Nuez moscada en polvo
- 1 Cucharadita Pimienta negra
- 1 Cucharadita Maicena
- 1 Pizca Sal
- Aceite de oliva virgen extra
- Mayonesa (para acompañar)
- — Para rebozar:
- 1 Huevo mediano de corral
- Harina de trigo
- Pan rallado con perejil
Instructions to make to make Huevos escoceses —Scotch eggs—
- En una olla con agua y un poco de sal, cocemos los huevos exactamente durante 7 minutos —para que no se rompan, los echaremos y los recogeremos con la ayuda de una espumadera—(el tiempo de cocción es desde que rompa a hervir el agua, introduciendo los huevos en ese momento). Tras esos 7 minutos, los sacamos a un bol lleno de agua muy fría (con hielo)—para que no se sigan cociendo con el calor residual, y aseguramos así, de que la yema quede un poco líquida—.
- Quitamos la cáscara a los huevos ya fríos, con mucho cuidado y sin apretarlos para que no se rompan.
- Por otro lado, sacamos la carne de las salchichas de sus tripas, y le añadimos: la mostaza, la salsa inglesa, la nuez moscada, el orégano, la sal y la pimienta y la maicena.
- Mezclamos con ayuda de la espátula, y dividimos en 6 trozos iguales.
- Con una de las partes de la masa, la aplastamos en la mano, y con un huevo previamente rebozado en harina, lo envolvemos en su totalidad, hasta formar una gran bola. Reservamos.
- Pasamos cada huevo escocés por harina, por huevo batido y luego por pan rallado (mezclado con un poco de perejil).
- En el wok, con abundante aceite y a fuego medio, freímos los huevos, dándoles la vuelta para que se hagan y se doren por todos los lados. Una vez fritos, los ponemos sobre papel absorbente para evitar el aceite excedente.
- Servimos acompañados de una ensalada de lechuga y mayonesa.
- A disfrutar!
As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have much more natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your individual tastes over time. Whether you want to serve a recipe that uses less or even more components or is a bit more or less spicy, you can make basic modifications to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes promptly. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't require to learn them however just if you understand some straightforward cooking methods.
This isn't a full overview to fast and very easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Perfect Huevos escoceses —Scotch eggs—. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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