Huevos escoceses

Huevos escoceses

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Huevos escoceses. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Huevos escoceses is one of the most popular of current trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. Huevos escoceses is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Huevos escoceses, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Huevos escoceses delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Huevos escoceses is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Huevos escoceses estimated approx 1 hora.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Huevos escoceses using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Aunque les llamamos escoceses en verdad estos huevos son de origen inglés y los inventó una tienda londinense de comida gourmet en el siglo XVIII. Son huevos cocidos envueltos en carne de salchicha, rebozados y fritos, quedando como una gran albóndiga que se disfrutan a cada bocado. Se sirven con mayonesa y con ensalada o unos canónigos por ejemplo.

📆 Esta es la receta que hemos cocinado en el taller de Cookpad Home Academy, lo hemos pasado genial todos cocinando juntos al mismo tiempo.

📍En la web de https://cookpadhomeacademy.com tienes el horario y recetas de los próximos talleres disponibles, desde ahí podrás apuntarte gratis.

✅ Si te animas a cocinarla, déjame foto de 📸 Cooksnap para ver cómo te ha quedado, me hará mucha ilusión verlo!

Ingredients and spices that need to be Get to make Huevos escoceses:

  1. 4 huevos tamaño L
  2. 400 gr. salchichas frescas
  3. Orégano
  4. 1 cdta. Maizena
  5. 2 cdtas. colmadas mostaza antigua
  6. 1 pizca nuez moscada
  7. 1 poco salsa inglesa Worcestershire
  8. Sal y pimienta
  9. Aceite suave para freír
  10. Mayonesa para acompañar
  11. Para rebozar
  12. 1 huevo
  13. Harina
  14. pan rallado

Steps to make to make Huevos escoceses

  1. Pon un cazo con agua al fuego con un poco de sal (así se les quitará más fácil la cáscara) y cuando comience a hervir, pon los huevos con mucho cuidado. Desde este momento los dejamos cocer exactamente 7 minutos. Después de ese tiempo, los sacamos a una olla llena de agua muy fría para que se enfríen y no se sigan cociendo con el calor residual, así nos aseguramos que la yema se quedará un poco líquida.
  2. Saca la carne de las salchichas de su tripa.
  3. Añade la cucharadita de maizena, la de salsa inglesa, la nuez moscada, un poco de sal y pimienta y la mostaza de Dijon.
  4. Mezcla con la mano bien limpia hasta formar una bola de masa.
  5. Divide en 4 trozos iguales de masa.
  6. Quítale la cáscara a los huevos ya fríos, rodándolos con mucho cuidado sobre la encimera y sin apretarlos para que no se rompa la yema.
  7. Coge una parte de la masa y la aplastas en tu mano, reboza un huevo cocido por harina, ponlo en el centro de la masa que tienes en la mano y ve envolviéndolo con la masa, hasta formar una gran bola. Reserva y haz lo mismo con el resto de huevos.
  8. Bate un huevo, lo usaremos para el rebozado.
  9. Ve pasando cada huevo escocés primero por harina, luego por huevo y luego por pan rallado.
  10. En un cazo pequeño agregamos abundante aceite de freír, calentamos a fuego medio, no muy alto sino se nos hará demasiado por fuera y se quedará crudo por fuera. Fríe de uno en uno cada huevo, a fuego medio y ve dándole vueltas hasta que se quede dorado pasados unos minutos.
  11. Una vez fritos, ve sacándolos a una fuente con papel de cocina para que absorba el aceite sobrante. Sírvelos acompañados de unos canónigos o ensalada verde y también de salsa mahonesa.

As your experience and also self-confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or more components or is a little more or less spicy, you can make basic changes to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't require to learn them but only if you understand some easy food preparation strategies.

This isn't a total overview to quick as well as easy lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Huevos escoceses. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Crema de bellotas

Cazuela de frijoles con coditos de cerdo

Arroz chaufa