Lasaña de calabacín en freidora de aire
Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Lasaña de calabacín en freidora de aire. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Lasaña de calabacín en freidora de aire is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Lasaña de calabacín en freidora de aire is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Lasaña de calabacín en freidora de aire, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasaña de calabacín en freidora de aire delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Lasaña de calabacín en freidora de aire is 2 bandejas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Lasaña de calabacín en freidora de aire estimated approx 1h y 30 min.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Lasaña de calabacín en freidora de aire using 23 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.
Como tengo intolerancias alimenticias pues he tenido que reinventarme para así de algún modo no renunciar a ciertas comidas que me gustan pero con la seguridad de que no me perjudicarán.
Esta receta es libre de gluten y lácteos.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Lasaña de calabacín en freidora de aire:
- 1 kilo carne picada
- 4-6 calabacines medianos
- 1 pimiento verde
- 1 pimiento rojo
- 1 pimiento amarillo
- 1 cebolla
- 1 bote tomate triturado
- 1/2 vaso coñac
- 1 vaso vino blanco
- Queso mozzarella rallado (en mi caso queso vegano)
- Al gusto sal
- Al gusto pimienta
- Al gusto nuez moscada
- Al gusto canela
- Al gusto especias Harissa
- Bechamel de calabacín
- 2 calabacines medianos
- 1 cebolla mediana
- 1 vaso leche de avena
- 25 g Mantequilla (en mi caso mantequilla clarificada, sin lactos
- Sal
- Pimienta
- Nuez moscada
Instructions to make to make Lasaña de calabacín en freidora de aire
- Vamos a salpimentar la carne picada y le echamos todas las especias que nos gusten, yo le pongo Harissa, canela, nuez moscada, comino, un poco de guindilla molida, orégano, albahaca...
- Mientras dejamos la carne que vaya reposando hacemos un sofrito con la cebolla, ajo y los pimientos y sofreímos el tomate triturado y luego la carne con el Coñac y el vino.
El secreto está en dejarlo que reduzca muchísimo toda la salsa, ploqui a ploqui hasta que quede seco. - Vamos a hacer la bechamel...........................
Pelamos los 2 calabacines, picamos la cebolla y sofreímos en dos, tres cucharadas de aceite durante seis minutos - Añadimos el calabacín la mantequilla, el vaso de leche vegetal, una pizca de sal, pimienta, nuez moscada y lo dejamos cocer durante 10 minutos y trituramos hasta que quede la consistencia de una bechamel.
- Mientras la carne se va sofriendo y la bechamel va haciéndose aprovechamos para ir cortando rodajas de calabacín de medio centímetro de espesor más o menos.
En un molde apto para la freidora (los de cristal del IKEA entra perfectctamente en el cestillo de la Cosori) echamos en la base y extendemos bechamel y encima vamos preparando una cama de calabacín - Encima ponemos una capa de carne picada
- Otra vez bechamel
- Y seguimos haciendo capas de calabacín, carne y bechamel
- Así hasta llegar a la última capa que la acabaremos con bechamel
- Y rematamos echando el queso mozzarella o rallado y espolvoreamos un poco de orégano o albahaca
- Con la freidora precalentada, metemos el molde tapado con un poco de albal para evitar que se queme mucho el queso, a 205° durante 45 o 50 minutos
- Cuando termine le quitamos el albal y lo dejamos 5 minutos más para que acabe de gratinar se bien el queso
- Y ya no nos queda más que partir en porciones y disfrutar de esta delicia
- Todas las especias son optativas cada uno puede adecuarla a sus gustos.
As your experience and self-confidence grows, you will find that you have much more natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you intend to serve a dish that utilizes less or even more ingredients or is a bit more or less spicy, you can make basic adjustments to attain this goal. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking skills for novices you don't need to discover them but just if you master some easy food preparation strategies.
This isn't a total guide to quick and simple lunch dishes but its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food How to Prepare Favorite Lasaña de calabacín en freidora de aire. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment